Ajankohtaista

30.06.17
Heinäkuun Visavuoriselfie-kisa

Heinäkuun Visavuoriselfie-kisa
Visavuori on täynnä kuvauksellisia paikkoja: tähtitorni, kivirappuset, lystihuone, Vanajaveden maisema, talvipuutarha, asuinrakennuksen takaterassi... Missä sinä päätät ottaa Visavuoriselfien? Vai otatko sen mieluummin yrmeän Väinämöisen, komean Kajanuksen, jykevän Kuokkamiehen tai alastoman Taistelijan vieressä?

Visavuoren museo julistaa heinäkuun ajaksi Visavuoriselfie-kisan. Ota Visavuoressa selfie ja postaa se julkisena Instagramiin tai Facebookiin aihetunnisteella #visavuoriselfie. Heinäkuun aikana julkaistut Visavuoriselfiet osallistuvat kisaan, jossa voittaja palkitaan Visavuoren museokaupan tuotteilla ja kahden hengen herkuttelupaketilla Visavuoren kahvilaan. Voittajakuvan valitsee arvovaltainen museoraati, joka painottaa valinnassaan kekseliäisyyttä ja omaperäisyyttä. 

Kisa on käynnissä ajalla 1.7.-31.7.2017. Voittaja valitaan 1.8.2017 ja voittaja julkistetaan sekä Visavuoren Facebook- että Instagram-tileillä. 

Kisan säännöt: Visavuoriselfie tulee ottaa Visavuoren museon alueella. Kuva tulee ottaa museon turvallisuutta kunnioittaen eli museoesineisiin ei saa koskea. 

Lisätietoja: visavuori@valkeakoski.fi