Visavuori avoinna talvella 

Visavuoren museo on avoinna talvikaudella 31.4.2021 asti ke-su klo 10-16.
Museon kaikki kolme rakennusta ovat avoinna: Emil Wikströmin koti ja ateljee sekä Kari-paviljonki. Kari-paviljongin yhteydessä olevasta museopuodista löytyy museon omia tuotteita, kuten Emil Wikströmin veistosten kipsivaloksia ja Karin pilapiirroksin kuvitettuja tuotteita.

Visavuoren valimokahvila ei ole avoinna talvikaudella, mutta palvelee tilauksesta yli 10 hlön ryhmiä. Ota yhteys Valimokahvilan yrittäjään osoitteessa info@maaseutumaistuu.fi.


Visavuoren museo huomioi asiakkaidensa turvallisuuden mahdollisimman hyvin. Meillä on kolme museokiinteistöä ja piha-alue, joten turvavälejä on hyvä pitää. Museossa ei saa käytännössä koskea mihinkään, ovenkahvat ja näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti. Kun noudatamme yhdessä turvallisuusmääräyksiä voimme varmasti tarjota mukavan museokäynnin!

Huomio: koska kukaan meistä ei tiedä, miten pandemia kehittyy, voi aukioloaikoihin tulla yhtäkkiä muutoksia. Löydät ajankohtaiset tiedot Visavuoren nettisivuilta, facebookista tai instagramista. Älä luota muihin aukioloaikojen lähteisiin, ne eivät välttämättä päivity nopealla aikataululla!